22 Nisan 2016 Cuma

Bvlgari Man Edt 100 Ml Erkek Parfümü

Bvlgari Man Edt 100 Ml Erkek Parfümü

Bulgari erkek dünyasının yeni büyükelçisi ve benzeri görülmemiş simgesi. BVLGARI MΛN parlayan ve tensel bir parfüm. Natürel zerafet. Bir “maskülen karizma” deklerasyonu.
Kararlı, aynı zamanda esnek, sofistike erkeği kokusu BVLGARI MΛN. Taze ve canlı notalar, çağdaş ruhun ve son trendlere ilginin, sıcak, çekici aksanı ile kararlı karakterini ifade ediyor.
Yeni ideal maskülenliğin ifadesi olan BVLGARI MΛN, değerli ve canlı, tamamen yenilikçi bir tecrübe yaşatan BVLGARI MΛN beyaz odunsu oryantal bir parfüm. Yoğun odunsu akorerkek parfümlerinin geleneksel unsuru, şimdi, göz alıcı parlaklık, ışık saçan doğal saflığın özüne dönüştü.
Hemen ilk açılış notasıyla BVLGARI MΛN çağdaş ruhunu sunuyor. Kalabriya bergamot, menekşe yaprağı ve beyaz armut ilk dokunuş. Taze ve meyvemsi. Bu freş ilk nefes parfümün kalbine kadar devam ediyor, ki bu, sıradışı temel karakterini oluşturuyor.
BVLGARI MΛN özü harika ipuçlarıyla ile zenginleştirilmiş. Baştan çıkarıcı odunsu bir uyum yaşatıyor. Vetiver ve cypriol birleşiminin güçlü ve kararlı arolamsı ile tatlı beyaz odunsuların sandal ağacı ve kaşmir ağacı ile birleşiminin sıcak dokunuşu. Bu noktada BVLGARI MΛN ’in beklenmedikliği açığa çıkıyor: bitkisel amberin çekici uyumu - Alberto Morillas tarafından Bulgari için özel olarak yaratıldı- Beyaz bal ve miskin büyüleyici nüansları ile asilbentin sıcak harmonisinin karışımı oryantal heyecan katıyor.
BVLGARI MΛN: yoğunluk ve parlaklığın şaşırtıcı bir kombinasyonu ile yeni bir duygusallık

Parfüm Mililitre : 100 ml
Parfüm Tipi : EDT
Kategori : Erkek

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Markalar

Copyright © Bvlgari Parfümleri
Sihramiss Parfüm | Kozmetik